Bine ati venit pe taramul povestilor din pietre!

Sunt Mihaela, mama, sotie si persoana din spatele povestii „Stories of Stone by Michelle”. Am fost crescuta sa iubesc natura si sa ma bucur de ceea ce ne ofera ea, astfel ca de foarte mica iubeam sa colectionez tot felul de pietricele si scoici ce mi se pareau aparte cu gandul ca pot mesteri ceva cu ele.
Insa cu adevarat povestea proiectului meu de suflet a inceput acum 3 ani…….pe o plaja pietroasa din Amalfi, cand un baietel cu ochii mari si negri, cu gene lungi si intoarse era fascinat nevoie mare de multitudinea aceea colorata de pietricele ce i se intindea sub picioare.
O dorinta nebuna de a memora acest moment minunat m-a facut sa ma gandesc la cum as putea imortaliza totul intr-o poveste, intr-un obiect care sa-mi transmita exact acea stare in momentul in care il voi privi.
Nu am stiut atunci dar mi-am ascultat inima si am inghesuit punga generoasa cu pietre in bagaj si am fost increzatoare ca voi sti cu siguranta cum sa le indrum pentru a prinde viata. Si s-a intamplat intr-o buna zi, tot alaturi de minunea de baietel, cand mi-am dorit sa incerc cu propriile „puteri” sa realizez un cadou „de casa noua” care sa fie extrem de special dar si inedit. Asa ca increzatoare am hotarat sa indrum pietre „sa prinda viata” si sa spuna o poveste de viata a unor oameni. Cadoul a fost de mare succes, feedback-urile pozitive au inceput sa apara necontenit si am fost incurajata sa merg mai departe…….atat de departe incat un vis arzator sa se indeplineasca…..sa aduc bucurie si altor oameni.
Am inceput sa caut solutii pentru a crea un produs care sa ajunga in casa oamenilor dar care sa devina un obiect drag sufletului lor, care sa exprime iubire, emotie, sa te duca pe meleaguri de visare….care sa spuna o poveste, povestea lor si doar a lor. Incet, incet, am reusit bucatica cu bucatica sa integrez totul intr-un produs final: un tablou inramat, ambalat si pregatit pentru a fi daruit. Totul a fost gandit in asa fel incat sa fie asa cum mi-as dori si eu sa primesc cadoul perfect. A trecut de atunci ceva vreme si cateva sute de povesti minunate create, am intalnit si am colaborat cu oameni speciali, am strans maini si am privit ochi plini de lacrimi la deschiderea unei cutii, am adus bucurie si am fost partasa la crearea de surprize.
Nu pot exprima in cuvinte cat de recunoscatoare sunt si cat de binecuvantata ma simt ca am urmat acest drum care ma implineste sufleteste extrem de mult.
Dragilor va doresc din tot sufletul sa va urmati visul, calea sa va fie lina pe acest drum si satisfactiile sa va umple inima de bucurie.

Cu drag,
Mihaela